Start 2024 med et smil - pas godt på din Ford med Ford Service

Udløber: 30-04-2024

Start 2024 med et smil - pas godt på din Ford med Ford Service

Et nyt år bringer nye muligheder og eventyr. Med Ford Service sørger vi for at holde din Ford i topform, så du trygt kan køre det nye år i møde. Du får nemlig en række uvurderlige serviceydelser - for eksempel gratis vejhjælp, som dækker det meste af Europa.

  Ford Service 

Er din Ford blevet lidt ældre, kan du benytte dig af vores prisbevidste Ford Økonomi Program til 5 år+ biler, hvor vi tilbyder både service og reparationer til tydelige og gennemskuelige priser

  Ford Økonomi Service 


 • FordPass
 • FORDPASS OG AKTIVERING AF MODEM

  Hvis din Ford har et indbygget modem, kan du hurtigt og nemt blive forbundet med din bil via FordPass appen. Du skal bare downloade appen og aktivere din Fords modem, og så får du adgang til masser af smarte funktioner: Fjernstart, find nærmeste ladestation, servicehistorik og meget andet.

  Og hvis du vælger at dele din Fords tekniske data med os, ved vi på forhånd, hvad der eventuelt skal laves og hvilke reservedele, der skal bruges.

    FordPass 


 • Ford Video Check
 • FORD VIDEO CHECK

  Med Ford Video Check sender vi dig en kort video, der viser og forklarer alt, vi laver - inden vi laver det. Så er du sikker på, at der ikke bliver udført noget arbejde uden, at du får besked om det og giver din accept.

    Læs mere 


 • Ford Assistance Plus
 • FORD ASSISTANCE PLUS

  Hver gang du får din bil serviceret på et autoriseret Ford værksted, får du helt automatisk op til 24 måneders gratis europæisk vejhjælp til din Ford (varigheden afhænger af din bils serviceinterval).

    Læs mere 


Vi anbefaler også

 • Udløber: 30-06-2024

  FRA EFTERMARKEDET (TILBEHØR OG VÆRKSTED)

  Gør din Ford forårsklar - husk at skifte til sommerdæk

  Book en tid og bliv klar til at køre foråret og eventyret i møde

  Gør din Ford forårsklar - husk at skifte til sommerdæk

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Tommy Skovhus Christensen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Tommy Skovhus Christensen A/S