Vigtig info: Covid-19 (opdateret)

Forårstilbud på værkstedet - skift til sommerdæk

Det er forår og det fejrer vi på værkstedet - kom forbi til et velfortjent synstjek så du er klar til at byde foråret velkommen i din Ford. Vi tilbyder lige nu et helt gratis forårssynstjek og supplerer dertil med en masse gode tilbud på værkstedet i hele april og maj måned. 


Vi udfører alle reparationer og services med Prismatch*, hvilket sikrer dig den bedste og mest konkurrencedygtige pris på dine reparationer og serviceeftersyn. Vi udfører en gratis videogennemgang ved service med Ford VideoCheck.


Vi glæder os til at se dig hos Tommy Skovhus Christensen Ford Vordingborg!

Bestil tid på værkstedet


  • SPAR 10% I ONLINE SHOPPEN
  • BASISEFTERSYN

    Vi tilbyder et Ford Økonomi basiseftersyn til alle Ford modeller over 5 år inkl. skift af olie og oliefilter.

    KUN KR 1.495,-*

    Du får bl.a: Udskiftning af pollenfilter, Dræn af olie og udskiftning af oliefilter, Genopfyldning af motorolie og meget mere. 


    Kontakt osBestil tid på værkstedetLæs mere


 *Prismatch hos Ford betyder, at vi matcher ethvert officielt tilbud fra et uautoriseret værksted, når: Tilbuddet fremvises forud for påbegyndt arbejde, og ikke er over 3 uger gammelt. Tilbuddet er indhentet fra et værksted, der ligger max 20 km fra dit Ford værksted. Tilbuddet lyder på det samme stykke arbejde ved brug af originale Ford reservedele. **Ford Assistance Plus er ikke inkluderet i Ford Økonomi Service.

Alle tilbud gælder til den 31/5 2021 eller så længe lager haves. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner.

Vi anbefaler også...
Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere