Ford Vordingborg Erhverv

Ford Vordingborg Erhverv - Personbiler

Ford Vordingborg Erhvervcenter  hjælper virksomheder af enhver størrelse. Uanset hvad du har brug for, er vi specialister! Vi har hjulpet mange håndværkere på Sydsjælland med at finde frem til den helt rigtige varebil, samt fundet den rette løsning omkring serviceaftale. Overvejer du eller jeres firma at skifte firmabil, så kontakt én af vores medarbejdere HER


Personbil service

Vores Erhvervsafdeling har adgang til et kæmpe lager af nye og brugte Ford personbiler, hvilket betyder at vi kan tilbyde vores kunder et fremragende udvalg af alle populære modeller. Derudover er mange af vores biler klar til omgående levering eller kan blive bestilt til at opfylde individuelle behov.

Vores erfarne team vil også arbejde sammen med dig for at finde frem til den helt rigtig finansieringsløsning som passer til dine forretningsbehov. Vi vil guide dig gennem alle eksisterende muligheder – Lejekontrakt, Operationel Leasing, Personlig Kontrakt, Betinget / Ubetinget Salg – og hjælpe dig med at forstå det hele, så du kan være sikker på at du træffer den rigtige beslutning. For at gøre det så stress-fri som muligt for at købe din nye bil (er) vil vi også tilbyde følgende serviceydelser:

  • Bestil testbiler
  • Arrangere et on-site virksomhedsbesøg på et belejligt tidspunkt for dig
  • Hjælp med at forstå vilkår og betingelser der er rigtige for dig
  • Håndtering af dine bil serviceringsforespørgsler
  • Bilomkostninger vedrørende opkøb, ejerskab og beskatnings oplysninger


Hvis du vil vide mere om, hvordan Ford Vordingborg Erhverv kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte en af vores specialiserede rådgivere.

Se Fords store udvalg af biler til erhverv (ombyggede personbiler, gulplade biler, firmabiler) samt finansierings- og erhvervsleasing løsninger, som passer præcis til din virksomhed.

Kontakt os

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Tommy Skovhus Christensen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Tommy Skovhus Christensen A/SAnmeldelser