FordPass App

FordPass App

 • Forbind din bil til FordPass


FORDPASS-FORBINDELSE

En forbundet verden med forbundne biler! Forbind din bil med FordPass Connect* og få adgang til en lang række smarte funktioner. Når din bil er forbundet, vil den kommunikere med verden omkring dig og derigennem holde dig opdateret og holde dig kørende på intelligente måder.

FORRETNINGEN MED PÅ FARTEN?

Hvis du bruger din bil i erhvervsøjemed anbefaler vi, at du bruger FordPass Pro-appen i stedet for FordPass. FordPass Pro er udviklet specifikt til erhvervsdrivendes behov. I FordPass Pro-appen kan du f.eks. få et overblik over alle biler i din flåde, hvis du har en flåde på op til 5 biler.


 • FORBUNDET

  Få adgang til funktioner, der er udviklet til at holde dig forbundet med din bil, uanset hvor du befinder dig.FJERNLÅSNING

FJERNLÅSNING

Slut med bekymringer om, hvorvidt du nu fik låst din bil. Med fjernbetjeningsfunktionerne i FordPass kan du låse din bil op og i, uanset hvor du befinder dig. Med denne smarte funktion kan du hurtigt komme videre med dagen helt uden bekymringer

FJERNSTART

FJERNSTART

Kold morgen? Med funktionen Fjernbetjent motorstart i FordPass kan du sørge for at bilen er opvarmet og vinduerne ryddet for sne eller frost, før du skal afsted. Med Fjernbetjent motorstart kan din Ford være klar til at køre, når du selv er det.**

SECURIALERT

SECURIALERT

Når du skal forlade din bil på et ukendt sted eller med en værdifuld last, hjælper sikkerhedsfunktionen SecuriAlert dig med at slappe af. SecuriAlert tilbyder en forbedret sikkerhedstilstand, idet den sender en meddelelse til din smartphone, hvis dørene åbnes eller låses op med en nøgle.

BILENS PLACERING

BILENS PLACERING

Har du parkeret din bil på en stor parkeringsplads, og nu kan du ikke finde den igen? Eller har du lånt den ud til en, du holder af? Måske vil du bare gerne tjekke, om din bil er der, hvor du efterlod den. I FordPass-appen kan du se din bils senest registrerede placering på et kort. • FREMTIDEN ER NU

  Teknologier udviklet til Mustang Mach-E, Ford Plug-in Hybrider og vores elektrificerede fremtid. • FIND LADESTATION
 • FIND LADESTATION

  Find nemt ladestationer i nærheden af dig eller på din rute. Få oplysninger om ladestationen, herunder ladetyper og den service, du kan nyde, mens du venter. Du kan også vælge at lade din bil gøre arbejdet selv, når du er undervejs. Brug da Ruteplanlæggeren i FordPass-appen eller på SYNC-skærmen som automatisk omdirigerer dig til en ladestation, når du har brug for det.


 • TJEK DIN RÆKKEVIDDE
 • TJEK DIN RÆKKEVIDDE

  Det er nemt at køre lidt længere, når man ved, at man har strøm på batteriet til det. Med funktionen Intelligent Rækkevidde bruges din kørselsadfærd, vejrudsigten og indsamlet data fra andre biler til at estimere, hvor meget rækkevidde du har tilbage. Denne funktion hjælper dig med at planlægge din tur, inklusiv ladestop undervejs, og med at undgå ubehagelige overraskelser.

TURPLANLÆGGEREN

Angiv din ønskede destination, og FordPass finder den mest optimale rute, inklusive ladestop undervejs, til dig. FordPass kender din resterende rækkevidde og informerer dig løbende om den tilbageværende rejsetid, inklusiv nødvendige ladestop.

 • PLUG & CHARGE
 • PLUG & CHARGE

  Tilslut ladekablet og opladningen går i gang - så nemt kan det gøres med ladefunktionen Plug & Charge, som du kan aktivere via FordPass-appen. Under opladningen kan du hele tiden holde øje med din bils ladeniveau i appen, og hvis du har valgt at få notifikationer, får du også besked, når dit ønskede ladneniveau er nået. Afbrydes opladning af den ene eller den anden grund får du også besked i appen.


 • AFGANGSTIDER
 • AFGANGSTIDER

  Indstil dine foretrukne afgangstider i appen og din bil er opladet og tempereret efter dine præferencer, når du skal afsted. Ud over bekvemmeligheden ved denne funktion maksimerer du også batteriets rækkevidde, når du tempererer bilen, før du skal afsted. Funktionen forudsætter dog, at bilen er tilsluttet en strømkilde.


 • NEM ADGANG TIL OPLADNING
 • NEM ADGANG TIL OPLADNING

  Få nem adgang til opladning via FordPass. Alt du skal gøre er at aktivere dit gratis prøveabonnement på BlueOval™ Charge Network, som er et omfattende netværk af offentlige ladestationer i hele Europa.
  Du aktiverer dit prøveabonnement ved at logge ind på 'Min Ford-konto' på Ford.dk og gå til sektionen 'Abonnementer'. Følg instruktionerne, der blandt andet omfatter registrering af det betalingskort, som udgifterne til dine opladninger skal trækkes fra.
  Med købet af en Mustang Mach-E medfølger en 5-års gratis prøveperiode på BlueOval™ Charge Network, herunder 1 års gratis adgang til IONITY-lynopladning til reduceret pris for Mustang Mach-E kunder. • PÅ FARTEN

  Opdaterede data og nem tilslutning gør turen bedre • LOCAL HAZARD INFORMATION

  Gennem modtagelse af adfærdsdata fra andre tilsluttede biler får din bil information om forhindringer på ruten forude, før de overhovedet er synlige for dig. Det kan være forhindringer som vejarbejde, kø-dannelse eller trafikuheld. Denne information kommunikeres via en meddelelse på SYNC-skærmen***.
  News name
 • LIVE TRAFFIC

  Tæt trafik er til tider uundgåelig, når vi er på farten, men den behøver ikke at forsinke dig. Funktionen Live Traffic holder dig et skridt foran ved automatisk at omdirigere dig, hvis der findes en mere optimal rute. Funktionen er en abonnementsservice, som er gratis det første år efter købet af din nye Ford. Herefter kan funktionen tilkøbes mod betaling af et abonnement.
  News name
 • KØR SMARTERE

  Aktivér funktionen 'Mine ture' i FordPass-appen og få adgang til din tur-historik, herunder tilbagelagt afstand, turens varighed, gennemsnitshastighed og meget mere. Du kan også få information om din kørselsadfærd, såsom din bremseeffektivitet, din kørsel i sving og din acceleration. Denne funktion hjælper dig med at få overblik over kørte ture i bilen samt med at køre mere energieffektivt.
  News name
 • IND I BILEN OG AFSTED

  Du ved, hvor du skal hen, og det gør din bil også. Find din destination i FordPass, send den fra appen til din bil, og Rutevejledningen vil ligge klar til dig i din bils navigationssystem på SYNC-skærmen, når du skal afsted.
  News name
 • BRÆNDSTOFS­RAPPORTER

  Med den månedlige brændstofrapport får du hjælp til at forbedre din brændstoføkonomi. Forbind via AppLink og få en rapport hver måned. Du kan vælge at se dit forbrug eller dine udgifter, og du kan nemt sammenligne tallene fra måned til måned.
  News name • VI HOLDER DIG KØRENDE

  Lad ikke vedligeholdelse af din bil komme i vejen. Lad os passe på dig og din bil • KONTROL OVER DIN BILS HELBREDSTILSTAND

  Det handler ikke kun om, hvad du ved, men om hvor hurtigt du ved det. Med FordPass kan du hurtigt få overblik over bilens helbredstilstand, og når der er noget du skal være særligt opmærksom på, modtager du en besked i appen. Hvis alt er fint, forstyrrer vi dig ikke.
  News name
 • VEJHJÆLP

  Tilkald hjælp nemt og bekvemt, hvis uheldet er ude, når du er på farten. Med FordPass-appen kan du nemt kontakte vejhjælp****, og via appen kan du se, hvor langt de er. Hvis du giver tilladelse til det, får Vejhjælp din nøjagtige placering samt information om din bil, så de ved hvad problemet er, allerede før de ankommer.
  News name
 • NEM HÅNDTERING AF SERVICEEFTERSYN

  Det skal være nemt for dig at håndtere serviceeftersyn udført af dit Ford-værksted. Med FordPass modtager du automatisk påmindelser og meddelelser om serviceeftersyn. Appen giver dig også adgang til din bils servicehistorik. Du finder det i FordPass under 'Min bil'/'Service og Support'.
  News name
 • INTELLIGENT FORSIKRING

  Uanset om du er pendler eller tager på bilture i weekenden, kan FordPass hjælpe dig med at spare penge på dine forsikringspræmier. Du skal blot dele dine køretøjsdata med dit forsikringsselskab, og de kan tilbyde dig en præmie, som er unik for dig. Adfærdsbaseret forsikring***** kan være baseret på, hvordan du kører, eller det antal kilometer, du har kørt. Dataene deles via FordPass Connect, så du skal ikke gøre andet end at tilmelde dig.
  News name
 • FORD CREDIT

  Penge er ikke alt, men det er vigtigt. Du kan få adgang til din Ford med det samme via appen for at kontrollere alle de oplysninger, du har brug for.
  News name


 • INSTRUKTIONSVIDEOER

  Disse instruktionsvideoer giver dig en detaljeret vejledning i, hvordan du får mest muligt ud af FordPass. Forstå hvordan FordPass bliver din nøgle til en mere forbundet verden og bliv guidet igennem alt lige fra konto-oprettelse til aktivering af FordPass Connect.


Sådan bruges fjernfunktionerne med FordPass Connect

Link din FordPass app til dit FordPass modem i din bil. Så kan du låse og låse op og bruge andre smarte funktioner.


Hvordan du aktiverer dit FordPass Connect-modem

Det er super nemt at aktivere dit FordPass modem. Se selv her.Hvordan tilføjer du en forhandler i din FordPass App

FordPass app’en har mange smarte funktioner. Du kan f.eks. Tilføje din lokale Ford-forhandler.


Sådan føjer du din bil til FordPass

Du skal tilføje dit køretøj i appen for at få mest muligt ud af FordPass. Se hvordan i denne video.Sådan aktiverer du dit FordPass Connect-modem med FordPass Pro

Aktiver dit køretøjs modem for at udnytte alle de forbundne funktioner i FordPass Pro. Denne video viser dig hvordan.


Sådan udfører du en primær nulstilling i FordPass

Hvis du ønsker at fjerne dit køretøj fra tilknyttede FordPass-konti, skal du foretage en primær nulstilling. Se hvordan i denne video. • VI ER HER FOR AT HJÆLPE

  Gå til vores FordPass Connect-side og få nyttig information om, hvordan du får mest muligt ud af din bil. Hvis du har spørgsmål, kan du også ringe til eller chatte med vores FordPass-guider direkte gennem appen. Du finder FordPass-guidernes kontaktside i FordPass ved at klikke på 'Mere'/'Hjælp'.Vigtig information

De viste billeder, kan afvige fra de danske specifikationer og kan indeholde ekstraudstyr og tilbehør der kan udløse ekstraomkostninger. Farverne kan variere fra virkeligheden. 

Brugsvilkår for Ford’s Online Salgsplatform

*FordPass Connect er en forudsætning for at få adgang til online-tjenester. FordPass Connect er tilgængelig på udvalgte biler eller på biler med navigation. FordPass Connect aktiveres, når bilen leveres. Du kan vælge at tilmelde/framelde visse former for datadeling. Datadækning og -tjenester er ikke tilgængelige alle steder. Du kan blive opkrævet databebyr. Privatlivspolitikken for FordPass og for forbundne biler er tilgængelige via Ford.dk.

**Funktionen Fjernbetjent motorstart er kun tilgængelig i biler med automatgear

***Funktionen Local Hazard Information er en abonnementsservice, som er gratis det første år efter købet af din nye Ford. Herefter kan funktionen tilkøbes mod betaling af et abonnement.

****For at benytte denne funktion skal du have Ford Assistance (nybils-garanti) eller Ford Assistance Plus (forlængelse af garanti gennem servicering på et Ford-værksted).

*****Funktionen adfærdsbaseret forsikring kommer senere i 2021.Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Tommy Skovhus Christensen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Tommy Skovhus Christensen A/S